Οι αλλαγες και οι επιστροφες θα γινονται δεκτες εντος 14 ημερολογιακων ημερων και το κοστος επιβαρυνει τον πελατη.

·        Αλλαγές

Για να προβειτε στο δικαιωμα της αλλαγης και να γινει  αποδεκτή  θα πρέπει το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση, χωρίς να έχει αλλοιωθεί η συσκευασία του, να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) του και να έχει πλυθεί. Το προς επιστροφή προϊόν να συνοδεύεται από τα σχετικά παραστατικά αγοράς (απόδειξη λιανικήσ η τιμολογιο πωλησησ.

Στην περίπτωση που η αλλαγή οφείλεται σε λάθος αποστολή προϊόντος, δηλαδή λάθος χρώμα/μέγεθος από αυτό που έχετε παραγγείλει, τότε τα έξοδα μεταφοράς για την αντικατάσταση του επιβαρύνουν εμάς.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

·        Επιστροφή χρημάτων

Έχετε στη διάθεσή σας 14 ημέρες για να υπαναχωρήσετε από την αγορά που τυχόν πραγματοποιήσατε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, χωρίς να αναφέρετε τους λόγους ή να μας παρέχετε οποιαδήποτε εξήγηση (αναίτια υπαναχώρηση).

Το δικαίωμα υπαναχώρησης ασκείται όταν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας.

Η ως άνω προθεσμία των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, ασκείται από την επόμενη της ημέρας που εσείς ή πρόσωπο που τυχόν εσείς μας υποδείξατε ως αρμόδιο για την παραλαβή των προϊόντων σας (άλλο από τον μεταφορέα) αποκτήσατε τη φυσική κατοχή των αγορασθέντων αγαθών.

​Με την παραλαβη του δεματος ελεγχουμε ότι τα προοιοντα είναι σε αριστη κατασταση και εντος 14 ημερων επιστρεφονται τα χρηματα στον λογαριασμο σας.

Προσοχή: Η διαδικασία της επιστροφής χρημάτων ισχύει για προϊόντα που δεν είναι σε έκπτωση ή σε προσφορά.

·        Διαδικασία Υπαναχώρησης

Για να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης θα πρέπει μέσα σε 14 ημέρες να επικοινωνήσετε μαζί μας .

Θα πρέπει να μας στείλετε την παραγγελια η μερος αυτησ  εντοσ 14 ημέρων. Η χρέωση της επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει τον πελατη.

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο για την αξία των προϊόντων δεν συμπεριλαμβάνονται έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής που τυχόν έχετε πληρώσει.

Διευκρινίζεται ωστόσο ότι για να πάρετε πίσω τα χρήματά σας στην περίπτωση της υπαναχώρησης, θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του και να συνοδεύονται από όλα τα σχετικά έγγραφα.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΙΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

top

Δημιουργία Νέου Λογαριασμού

Έχεις ήδη λογαριασμό?
Είσοδος Ή Ανάκτηση κωδικού