ΓΕΝΙΚΆ

Η ιστοσελίδα peccato.gr περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας "Δ. ΓΡΑΨΑΣ κ' ΣΙΑ ΕΕ" με έδρα Πατησίων 156, Αθήνα. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) ο πελάτης μπορεί να περιηγηθεί ώστε να ενημερωθεί και να προβεί στις ηλεκτρονικές του αγορές.

Ο επισκέπτης/χρήστης της σελίδας peccato.gr οφείλει να διαβάσει προσεκτικά του όρους αυτής καθώς με την χρήση της συμφωνεί ανεπιφύλακτα με το περιεχόμενό της.

Σε αντίθετη περίπτωση καλείται να μην κάνει χρήση της ιστοσελίδας

 

Στοιχεία επιχείρησης

  • Επωνυμία: ΓΡΑΨΑΣ Δ & ΣΙΑ ΕΕ
  • ΑΦΜ: 998822194
  • ΔΟΥ: ΚΓ Αθηνών
  • Έδρα: Πατησίων 156 Αθήνα
  • Αριθμό ΓΕΜΗ: 7779401000

Πνευματική Ιδιοκτησία

Προστασία δεδομένων και Ασφάλεια καταναλωτή

Για να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μας (eshop) Peccato Δ. ΓΡΑΨΑΣ κ' ΣΙΑ ΕΕ και να πραγματοποιηθούν παραγγελίες προιόντων, θα πρέπει να γνωστοποιήσει ο πελάτης ορισμένα προσωπικά στοιχεία, δηλαδή ονοματεπώνυμο, διεύθυνση (Πόλη-Οδός-Αριθμός-ΤΚ) προκειμένου να του αποσταλλούν τα προιόντα, τηλέφωνο επικοινωνίας και email εφόσον υπάρχει για να ενημερώνεται για την πορεία της παραγγελίας του.

Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου απαραίτητα είναι τα πλήρη στοιχεία της εταιρείας.

Τρόποι πληρωμής

Οι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής που διαθέτει η peccato για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι παρακάτω:

- Με αντικαταβολή

- Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

 

Τρόποι παραλαβής

Ελλάδα

Όλες οι παραδόσεις των προιόντων μας στην Ελλάδα γίνονται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής εντός 1-3 εργάσιμων ημέρων. Μόλις το προϊόν της επιλογής σας αφαιρεθεί από τις αποθήκες μας για αποστολή προς εσάς, θα σας αποσταλεί σχετικό email για την ενημέρωση σας.

* Οι τιμές είναι συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Λοιπές πληροφορίες

Έχετε κάθε δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, χωρίς απαραίτητα να πρέπει να διευκρινίσετε τον λόγο, αναλαμβάνοντας τα μεταφορικά έξοδα. Εάν ο λόγος της επιστροφής σας προέρχεται από λάθος της εταιρίας, η peccato δεσμεύεται να αναλάβει τα έξοδα αποστολής. Η επιστροφή σας παραδίδεται σε εμάς μέσα σε 2-3 εργάσιμες μέρες από την Γενική ταχυδρομική. Με οποιαδήποτε άλλη μεταφορική της επιλογής σας δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τους χρόνους παραλαβής. Ύστερα από την παραλαβή και την έγκριση της επιστροφής σας η εταιρία θα σας αποστείλει ενημερωτικό mail μέσα σε διάστημα 6-7 ημερών για να σας ενημερώσει για τον τρόπο διευθέτησης του ζητήματος σας.

Για αντικατάσταση των προϊόντων, όπου δεν δύναται να σας προσφέρει η εταιρία, θα πρέπει να επιστέψετε το προϊόν και να πραγματοποιήσετε μία νέα παραγγελία με τα προϊόντα της προτίμησης σας εκ νέου σημειώνοντας ότι πρόκειται για ΑΛΛΑΓΗ!

Η επιστροφή χρημάτων ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η παραγγελία σας το αίτημα σας θα υλοποιηθεί μέσα σε διάστημα 14 ημερών. Έχετε την επιλογή είτε επιστροφή χρημάτων σε λογαριασμό τραπέζης ή πίστωση της αξίας του προϊόντος που επιστρέψατε προκειμένου να την αξιοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας.

*Για λόγους υγιεινής η peccato δεν δέχεται επιστροφές σε κολάν, μαγιό, κορμάκια, καλσόν και σκουλαρίκια.

Ασφάλεια συναλλαγών

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνικά μέσα ώστε να διαφυλάσσονται τα στοιχεία πληρωμών. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank η οποία χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Ο Χρήστης κατά την πληρωμή με κάρτα μεταβαίνει αυτόματα στο περιβάλλον της Alpha Bank και πραγματοποιεί την πληρωμή με την ασφάλεια που εγγυάται η πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών Alpha e-Commerce της Alpha Bank. Η εταιρεία μας δεν λαμβάνει κανένα στοιχείο σχετικά με τα στοιχεία πληρωμής παρά μόνο ότι η πληρωμή ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Εφόσον η πληρωμή ολοκληρωθεί με επιτυχία ο χρήστης επιστρέφει στην ιστοσελίδα μας και ολοκληρώνει την παραγγελία του.

top

Δημιουργία Νέου Λογαριασμού

Έχεις ήδη λογαριασμό?
Είσοδος Ή Ανάκτηση κωδικού